Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

МАГИЧНИ ТРГ 27.12.2014.

    27.12.2014.

     Градски трг у Сремској Митровици, посебном магијом, претворио се у „Магични трг“са садржајима намењеним деци различитог узраста, али и одраслима.

„Магични трг“ је ових дана своје суграђане обрадовао богатом понудом слаткиша, гурманских специјалитета, чајева и других топлих напитака, као и украса и предмета са новогодишњим мотивима.

 Најмлађи суграђани  уживали су  уз уличне забављаче, кловнове, новогодишње шминкање, као и позоришне представе за децу. На „Магичном тргу“, новогодишњу атмосферу је употпунило и МАГИЧНО КЛИЗАЛИШТЕ. Посетиоци су се дружили два дана са клизачицама из ККК „Младост“ Београд, као и глумцима Театра „Гартел“. Свако дете које је дошло на трг имало је прилику да се слика са Деда Мразом и добије новогодишњи слатки пакетић, у чијем прављењу су помогли људи великог срца из нашег града, привредници, појединци, представници бројних организација, установа, служби и удружења. Захваљујемо се свим установама, службама и појединцима који су допринели да нам  „Магични трг“ буде заиста магичан.

 Покровитељ новогодишње манифестације „Магичног трга“  је Град Сремска Митровица, а за организацију су задужене митровачке установе културе.