Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

Солистички концерт Александре Падров

    У препуној сали митровачког позоришта, у уторак 10. марта 2015. године, одржан je концерт Александре Падров, солисткиње РТВ Нови Сад. Концерт под називом „Песма жени“ организовао је Центар за културу „Сирмијумарт“.
За музичку пратњу били су задужени Маргарита Вујовић, професор клавира у Музичкој школи „Петар Кранчевић“ и Тамбурашки оркестар „Срем“ Центра за културу „Сирмијумарт“ под руководством Зорице Опачић.
На концерту су наступили и бројни гости, Александрини пријатељи, колеге певачи и музичари. Митровачка публика могла је да чује Славка Нашигаћина, Тијану Мурић, Драгу Бајуновац, а свој певачки деби имали су Велибор Митровић и Дуња Падров. Солисте су пратили и гости, Ференц Ковач на клавиру и Синиша Мурић на саксофону. Сцену и атмосферу је употпунила сценографска поставка - амбијентална инсталација нашег суграђанина, мр Предрага Ковачића, академског вајара и професора ликовне културе.
Музика је увек налазила пут до срца публике, тако је било и овог пута, уз еvergreen композиције, романсе и популарне шлагере Александра је одушевила публику свих генерација. Многобројна публика видно је уживала, певајући и аплаудирајући после сваке песме