Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

Хуманитарна акција 'Песмом за живот'

  Хуманитарна акција се реализује са циљем прикупљана новчаних средстава за даље лечење Наташе Недић и Теодоре Матић.
Концерт се одржава 25. маја, са почетком у 16.00 часова, на Тргу Ћире Милекића наступима дечијих хорова, а затим ће се представити вокалне групе, солисти, бендови, хорови и групе старијих извођача. 
Свако од пријављених учесника ће се представити  програмом у трајању од 10-15 минута а до сада имамо преко 20  пријављених учесника: дечији хорови, вокалне групе, вокални састави и солисти из основних школа "Јован Поповић", "Свети Сава", "Петар Кранчевић", хорови Ародиси, Кранчевић, Полифоника, Ирида,  али и појединци као што су Александра Падров, Тодора Стојиновић, Александар Цигановић, Јефимија, Тијана Бережни, Жељко Томашевић, Сара Бучек,  и други. Пријава је у току и трајаће до петка, 21. маја.

Организатори су Удружење "Бинго", које води Лука Иванић и Удружење лепих уметности "Ародиси", које води Исидора Скуратовић.Хуманитарни концерт се реализује уз техничку подршку Библиотеке "Глигорије Возаровић",  Центра за културу "Сирмијумарт" и бројних пријатеља великог срца. 

ПОТРЕБНО ЈЕ ДА СЕ СВИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ИЗВОЂАЧИ ПРИЈАВЕ ПУТЕМ МЕЈЛА  umetnickoudruzenjebingo2020@gmail.com или да се јаве Исидори Скуратовић на 0692071090 или Јованки Иванић на 0642714676