Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

ХУМАНИТАРНИ РОК КОНЦЕРТ

  Хуманитарни рок концерт, на ком ће наступити Дечји хор Центра за културу „Сирмиумарт” и њихови гости из Школе музике „КРЕАТИВНИ М КУТАК” из Новог Сада, биће одржан  2. новембра 2018. године у 20.00 сати у „Хрватском дому”. Организује га Центар за културу „Сирмиумарт”, а улаз се не плаћа.

Дечји хор „Сирмиумарта” oкупља децу различитих узраста, која испољавају склоност и надареност за област певања, а с циљем развијања њихових музичких способности, неговања и промовисања вредности на пољима културе и уметности. Хором руководи Тамара Пајкановић.
Школа музике „КРЕАТИВНИ М КУТАК” основана је 2010. године, под вођством Предрага Ђурића, с циљем да деци и младима на креативан начин приближи музику и уједно развија њихову љубав према њој.
Чланови Дечјег хора и чланови Школе музике наступају на самосталним концертима, музичким фестивалима и манифестацијама. Заједничким музицирањем на Kонцерту, а у оквиру Манифестације „Новембарски дани”, извешће разноврстан репертоар композиција које припадају забавној, поп и рок музици.