Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

„КАД САТ ЗАЗВОНИ – ЕX YU НОСТАЛГИЈА”

  Музички програм под називом „КАД САТ ЗАЗВОНИ – ЕX YU НОСТАЛГИЈА” биће одржан 22.07.2021. у Амфитеатру Градског парка, а почиње у 21 сат. Програм организује Центар за културу „Сирмиумарт”, уз подршку Градске управе за културу и спорт.

Седамдесете и осамдесете године прошлог века, обележиле су одрастање и младост многих, оставиле велики траг и лепа сећања. Данас их се често, уз носталгију, они присећају, кроз приче, успомене, анегдоте, гледајући фотографије, слушајући музику... Иако много тога из времена постојања бивше Југославије више нема, музика и песма и даље остају оно што постоји и што може увек да спаја и окупља све оне којима је све то изузетно значило.
Ношени жељом и вољом да и овог лета поново зазвони сат и позове нас да запловимо музичким водама из тог времена, вокални солиста Александра Падров, Хајрудин Дурмановић и Љиљана Јанковић подсетиће нас песмом, музиком и причом на део једне такве лепе младости. Ово носталгично музичко путовање у прошлост биће испуњено хитовима из поменутог периода, а на радост и задовољство многих.