Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

КОНЦЕРТ ПОП-РОК ГРУПЕ 'STAR_DIVE'

  У организацији Центра за културу „Сирмиjумарт”, у Амфитеатру Градског парка ће 20.5.2023. године у 20.00 бити одржан концерт мађарско-српске поп-рок групе "STAR_DIVE". У случају лошег времена ће се одржати у „Хрватском дому”.

"STAR_DIVE" је модерна група, која има успешне и бројне наступе у земљи и иностранству. Као представници модерног рок звука, њени чланови изводе углавном ауторске песме на енглеском и српском језику, али и обраде својих омиљених извођача, који су обележили и светску и музичку сцену бивше Југославије, што групу чини јединственом у Будимпешти.

Иако се састав бенда мењао неколико пута, данас га чине две генерације рокера, различитих интересовања, а заједничке жеље за добром свирком. То су Марк Пап (вокал, гитара), Милена Пап (вокал, перкусиониста), Роберт Шинка (вокал, гитара), Жолт Барта (гитара), Милан Ђурић (бас) и Јанош Ковач (бубњеви). Подједнако их инспиришу и прошлост и поглед у сутра. Њихова вас музика може ишчупати из дневне рутине, позвати и понети у свет дисторзија, конкретних ритмова и праскаве енергије, при чему свако може да буде протагониста или антагониста —  у зависности шта му се допада.

STAR_DIVE и организатор упућују позив и добродошлицу свим поклоницима квалитетног звука на још једно незаборавно дружење и свирку испуњену посебном извођачком и покретачком енергијом, разноврсним поп-рок ритмовима, емоцијама и добрим вибрацијама — музиком која спаја, испуњава и осваја.