Цeнтaр зa културу Сирмиумaрт Срeмскa Митрoвицa
A | A

МУЗИЧКО-СЦЕНСКИ ПРИКАЗ ЈЕДНОГ ТАЛЕНТА „А, ДА БУДЕМ УМЕТНИК?”

  Април, чији почетак обележава Дан шале, добар је повод и да се настави у ведром расположењу. Да би и његов завршетак био ведар, кроз Музичко-сценски приказ једног талента „А, да будем уметник?”, потрудиће се деветоро ентузијаста и Центар за културу „Сирмијумарт”.

Главни јунак je мултиталентован, односно надарен за певање, свирање, глуму, рецитовање, плесање и све што је потребно за јавну сцену, мора да се одлучи којим ће путем даље ићи. Несигуран да сам увиди шта је код њега од поменутог најизраженије и да издвоји само један од талената који би даље развијао, настојећи да не погреши, одлучује се да савет и помоћ потражи од пријатеља. Сваки му пријатељ, спремно и на свој начин, осветљава пут до коначне одлуке, што није нимало лако. То је праћено и чудним околностима, саветима, недоумицама, спутавањем, подржавањем, али и песмом, музиком, хумором... Какав ће исход заједничких настојања бити, моћи ћете да сазнате ако 25.04.2023. године у 19 сати дођете у Барокну салу „Музеја Срема” и својим присуством увеличате овај догађај.
Љиљана Јанковић, Срђан Динчић, Олена Римац, Тамара Пајкановић, Маја Огњановић, Ивана Маркетановић, Ненад Пајић, Александар Крстајић и Дражен Марек, учесници програма и ентузијасти, као и „Сирмијумарт”, организатор, очекују Вас с нестрпљењем.